Rental Property for rent: no longer available Holthuizenbrink in Enschede

  • 103 m2
  • 5 rooms
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Enschede. You can contact the advertiser if you have any questions.

Zeer goed onderhouden en ruime tussenwoning gelegen op een uitstekende locatie. U zit hier vlak bij het buitengebied waar het heerlijk recreëren is alsook vlak bij het recentelijk vernieuwde winkelcentrum Zuid waar alle faciliteiten en benodigde winkels aanwezig zijn. Het gezellige centrum van Enschede is 10 minuten fietsen verderop. De woning is rustig gelegen en door een groenstrook gescheiden van de weg. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een onderhoudsvrije tuin. Er zijn maar liefst 4 slaapkamers en een ruime woonkamer met halfopen keuken. Indien gewenst kan de woning gemeubileerd opgeleverd worden.

Begane grond:
Entree/hal met garderobe, toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is lekker ruim en heeft een mooie laminaatvloer welke als een geheel vanuit de hal en naar de keuken doorloopt. De halfopen keuken biedt voldoende werkruimte en is voorzien van een fornuis met oven en koelkast.

Eerste verdieping:
Ook deze verdieping is belegd met laminaat. Een ruime overloop biedt toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft een douchehoek, wastafel, tweede toilet en aansluitingen voor het witgoed.

Tweede verdieping:
Zeer ruime bergzolder toegankelijk via een vlizotrap.

Buiten:
De woning ligt diep van de weg door een groenstrook. Er is een nette onderhoudsarme voortuin met een kleine border. De achtertuin ligt op het westen en is volledig bestraat. Er is een achterom en een vrijstaande stenen berging:

Bijzonderheden:
- goede locatie
- recentelijk gerenoveerd
- 4 slaapkamers
- royale woonkamer
- westelijk gelegen tuin
- energielabel C
- kale huurprijs € 1.150,-
- 1 maand borg
- meubilering mogelijk

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Enschede
District/Neighbourhood: Wesselerbrink Zuid-Oost
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map