Rental Property for rent: no longer available Irisstraat in Enschede

  • 109 m2
  • 5 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Enschede. You can contact the advertiser if you have any questions.

Bij interesse graag reactie met informatie over inkomen (minimaal 3 x huurprijs), beroep, huisdieren, wie gaat huren, per wanneer en voor hoe lang.

Rustig wonen in een karakteristieke jaren dertig buurt maar toch ook centraal gelegen is de juiste omschrijving voor de locatie van deze authentieke twee-onder-een-kap-erker-woning. Voorzieningen zoals winkelcentra, openbaar vervoer, sportverenigingen en groen zijn alom aanwezig. Daarnaast is zowel het buitengebied “Hooge Boekel” als het gezellige stadshart van Enschede op een paar minuten fietsen.
De woning is heerlijk ruim en licht en is voorzien van een volledig vernieuwde keuken met inbouwapparatuur. Er is een royale woonkamer met erker en door de plaatsing van een dakkapel op de bovenste verdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers. De hele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Begane grond:
Via de karakteristieke deur is het prettig binnenkomen in een brede hal met trapopgang, kapstok, meterkast en toegang tot de woonkamer. Deze woonkamer is royaal en knus tegelijk en biedt samen met de aansluitende keuken in de uitbouw veel leefruimte en mogelijkheden. De keuken is vorig jaar vernieuwd en v.v. inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap.. Doorlopend naar achteren bevindt zich het sanitair bestaande uit de badkamer met ligbad/douche, designradiator, wastafelmeubel en separaat toegankelijk toilet.

Eerste verdieping:
De paneeldeuren op de overloop bieden toegang tot drie slaapkamers, een toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping. Er zijn twee slaapkamers van 6,5 m2 die eventueel samengevoegd kunnen worden tot een ruime kamer. De ouderslaapkamer meet 14 m2 en is aan de voorzijde gesitueerd. Allen zijn voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping:
Nette afgewerkte ruimte, waar zich de grootste kamer bevindt. De geplaatste dakkapel zorgt voor extra ruimte en veel natuurlijke lichtinval. Door functioneel gebruik van de schuine wanden is er veel bergruimte gecreëerd.

Buiten:
Zoals eerder aangegeven een rustige straat met voldoende gratis parkeergelegenheid. Via de zijkant is er een achterom naar de achtertuin. Deze is verzorgd aangelegd met een combinatie van sierbestrating, terras en borders met groen. De oostelijke ligging en de diepte van de tuin zorgen dat de zon er altijd aanwezig kan zijn. Voor de stalling van fietsen en gereedschap is er een aangebouwde stenen schuur. Hier bevindt zich ook de opstelplaats voor de cv-ketel en het witgoed.

Bijzonderheden:
- centraal doch rustig gelegen
- typerend jaren dertig woning
- woonoppervlakte 109 m2
- royale woonkamer met uitbouw
- nieuwe keuken met inbouwapparatuur
- vier slaapkamers
- kunststof kozijnen met isolatieglas
- tuin op het oosten
- aanvaarding direct mogelijk
- huurprijs € 1.250,- per maand
- 1 maand borg
- deze woning is niet geschikt voor studenten

Bij interesse graag aangeven wie wil huren, heeft u huisdieren, voor hoelang en uw financiële draagkracht aantonen.
De inkomensnorm is 3 x de huurprijs.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Read more with an subscription!

General information

Type: Semi Detached House One Roof
City Enschede
District/Neighbourhood: Ribbelt-Ribbelerbrink
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map